RainPharma After Summer Detox VIP

Terug naar overzicht

388,00

Een futloze huid en enkele kilootjes te veel om het lijf, al dan niet opgepikt tijdens de Corona-lockdown? Dan is deze box de ideale oplossing voor jou. Wees er snel bij, en bestel hem nog tijdig voor 1 september: samen gaan we aan de slag!

Lees de volledige productomschrijving

  Directe checkout

  • Op voorraad Gratis verzending Gratis verzending wordt alleen toegepast voor bestellingen die naar EU-landen worden verzonden.

  Productomschrijving

  Heb je amper de tijd om gezond te koken of voor jezelf te zorgen? Ontbreekt het je aan een goede nachtrust? Voel je je lusteloos? Met een futloze huid en enkele kilootjes te veel om het lijf, al dan niet (tegen wil en dank) opgepikt tijdens de Corona-lockdown? Dan is deze detox box de ideale oplossing voor jou. Wees er dus snel bij, en bestel hem nog tijdig voor 1 september zodat we samen aan de slag kunnen!

  In een markt die overloopt van zogenaamde wonderproducten, coaches en afslanktheorieën, bieden wij je een gemakkelijke en effectieve maar vooral haalbare oplossing, die op 1 september van start gaat! Met zichtbare resultaten binnen de 2 weken – die blijven.

  Om weer energiek en fit als een hoentje door het leven te gaan. Om je beter in je vel te voelen, met enkele kilo’s minder en een stralende huid. Om meer zelfvertrouwen te krijgen, en zo ook meer oprechte complimentjes.

  Zonder veel tijd of inspanning, maar mét een kort en slim voedingsprogramma dat jou weer in de beste versie van jezelf omtovert. Alles wat je nodig hebt om deze uitdaging aan te gaan, vind je in de Smart Nutrition Box.

  Volg het Smart Nutrition Project voor minstens één week, beginnende vanaf 1 september, en je zult je zienderogen beter voelen. Met een gezonde en positieve geest, in een gezond lichaam. Ook wanneer je geen overgewicht hebt! Bestel je box dus tijdig, zodat we samen erin kunnen vliegen!

  Wat krijg je nog:

  • Detox benodigdheden + 10 dagen Mood + 10 dagen Yoga + Super C Boost + Omega Zen
  • Je maakt deel uit van een besloten whatsappgroep, waar nuttige tips & tricks gedeeld worden
  • Je krijgt regelmatig van ons een e-mail met belangrijke bijkomende informatie
  • Eén keer per week een zoomsessie
  • Telefonische coachings of wekelijks weegmoment
  • Recepten met boodschappenlijstje
  • Kookboek naar keuze van Julie’s Lifestyle of boek van Goedele Leyssen

  Heb je nog vragen? Contacteer mij via [email protected] of bel naar 0478/20.30.99. Ik help je met veel plezier verder!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »