Vicky Winters The Shop - 18 / Aug / 2023

Demo Marc Ibane

Demo Marc Ibane

Wil je net dat tintje bruiner zijn, wij leggen je het helemaal uit tijdens de demo van Marc Ibane!

Hallo lieve jij!

Op vrijdag 22 september organiseren wij een demo van ons zelfbruinings-merk
Marc Inbane, deze demo vindt plaats in The Shop!

Wil jij net zo een effect als de foto hieronder? Dan is deze demo echt iets voor jou! Wat is nu de perfecte manier om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen tijdens het zelfbruinen. Met de luxe tanningproduct Marc Inbane ben je alvast op de goede weg.

Zit jij bijvoorbeeld met de vragen; Hoe tan ik mijn handen?, Kan ik mijn gezicht ook tannen?, Hoe bij moeilijkere plekken als elleboog & knie? of wil je gewoonweg het eens uitproberen en weet je niet goed hoe?... Op al deze & jouw vragen geef ik een antwoord tijdens deze demo! Ik leg je uit welke producten je het beste kan gebruiken & we gaan natuurlijk ook samen aan de slag!

Tijdens deze demo van zo een twintigtal minuten kijken we één op één naar wat jij graag wil bijleren, geef ik tips & tricks en vertel ik jouw de beste manieren om te tannen.

Maar waarom zijn wij zo grote fan van Marc Inbane?
Marc Inbane is een tanning product dat vrij is van parabenen en siliconen. Zij bieden een veilig, verantwoord & natuurlijk alternatief voor schadelijke UV-straling. De luxe producten van Marc Inbane gunnen jouw huid het allerbeste!

Wat dit tanningproduct ook zo fijn maakt is dat het niet vlekt, makkelijk is in gebruik / aanbrengen, het is geurloos, laat geen oranje gloed achter & het is natuurlijk. Wederom het perfecte product voor die natuurlijke, gezonde bruine gloed!


Heb jij intresse in deze demo & zeg jij bye bye tegen die melkflessen?
Inschrijven kan door een bezoekje in The Shop!
Vragen? Shoot! +32 478 20 30 99

Hopelijk zie ik je dan! Stralende groetjes X

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden