Vicky Winters The Shop - 18 / Aug / 2023

Let's face it

Let's face it

Op donderdag 7 september om 19u organiseren we in The Shop een Let's face it workshop!<br />

Op donderdag 7 september om 19u organiseren we in The Shop een Let's face it workshop!
 
Het is heel duidelijk. Mijn favoriete merk RainPharma is niet het zoveelste beautylabel. RainPharma gaat voor een verstandige, logische en kritische aanpak. Bij RainPharma trappen we tegen heilige huisjes zoals dat anti-rimpel crèmes niet kunnen werken of dat zuren op lange termijn altijd meer kwaad doen dan goed. En vooral: dat je vanbinnen naar buiten werkt. RainPharma is het enige merk dat die aanpak voorstelt en ook alle producten in huis heeft om dit te realiseren.
 
Skincare is bij ons no nonsense en geen 100 potjes in de kast... Wij werken met een gemakkelijk stappenplan, namelijk het a b c d e f gelaatsritueel. Alle producten in dit stappenplan zijn volledig natuurlijk en samengesteld zodat ze het jouw huid het allerbeste kunnen bieden! Dankzij de hoogwaardige plantaardige formules geniet je van een gezonde huid die helemaal in balans is.
 
De gelaatsproducten van Rainpharma bevatten geen goedkope opvulmiddelen maar zitten vol kwalitatieve & werkzame ingredienten. Je mag er dus gerust heel zuinig mee zijn. Water is geen sleutelingedriënt in deze formule, wat erg uniek & kostbaar is. Al de producten zitten boordevol krachtpatsers die lief zijn voor je huid!
 
Wil jij hier nu meer van weten & wil je dit gelaatsritueel samen met mij ontdekken en uitproberen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!
 
Schrijf je hier in! 
 
Wat kan je verwachten van de Let's face it workshop?
 
Tijdens deze workshop ga jij, samen met een zevental anderen rond de tafel zitten in
The Shop. Samen overlopen we het volledige a b c d e f gelaatsritueel. Ik geef je tips & tricks, uitleg over de producten, hoe je het het beste gebruikt en we kijken wat er bij je huid past.
 
Is dit iets voor jou? Inschrijven kan via de website of door een bezoekje in The Shop!
 
Vragen? Shoot! +32 478 20 30 99
 
Lieve & stralende groetjes,
Vicky
 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden