Vicky Winters The Shop - 16 / Aug / 2023

Let's Make-Up

Let's Make-Up

Let's make-up dagen komen eraan! Kijk je even wat we aanbieden?

Hallo liefste klanten, 
 
31 augustus, 1 september, 2 september en 16 september is het zover! Let's make-up...
 
Maar wat houdt dit dan in? Wel, we overlopen het even met je! Wij bieden drie verschillende formules aan rond de Let's make-up dagen van Rainpharma!
 
Formule Let's make-up workshop:
deze vindt plaats op donderdag 31 augustus om 19u, bij deze formule zit jij, samen met nog een zevental anderen aan de tafel in The Shop. Wij helpen jullie dan met een basis make-up applicatie. Hierbij krijg je toegang tot ons totale make-up gamma van Jane Iredale & Rainpharma en zoeken we samen uit wat het beste bij jou past! Iedereen krijgt een productfiche waar je kan invullen wat je allemaal hebt gebruikt, zodat je weet wat je kan of mag shoppen. Ook bieden we je een hapje en drankje aan. En niet te vergeten; wat deze dag zo speciaal maakt... je krijgt na de workshop 25% korting
op alle make-up van Rainpharma & de gewoonlijke 10% op de make-up van Jane Iredale, dus shoppen maar!
Wil jij hier graag bij zijn? Schrijf je in via de webshop of kom langs in The Shop.
 
Formule Let's make-up dag:
op vrijdag 1 september is het de Let's make-up dag! 1 september staat synoniem aan een nieuw begin. Een nieuw schooljaar, een nieuwe job, een nieuw seizoen. Kortom, een nieuw hoofdstuk in jouw leven. Op deze belangrijke momenten wil je natuurlijk extra stralend aan de start staan. En daar helpen we jou graag bij! Trakteer jezelf op jouw persoonlijke toppers, ontdek nieuwe favorieten en geef je zelfvertrouwen een boost!
Op deze dag kan je in The Shop alle make-up van Rainpharma aan 25% scoren. Wij helpen & adviseren je graag! Kom dus zeker langs tussen 10:00 & 17:00 in The Shop.
 
 
Formule Let's make-up demo:
deze formule vindt plek op 2 september & 16 september. Bij een demo wordt je één op één opgemaakt door mij. Hierbij vul je eerst een formulier in met je verwachtingen, je huid, je doelen, ... Aan de hand van dit formulier ga ik aan de slag om de beste make-up voor jou te zoeken. Daarna zal ik jouw opmaken met deze make-up en de nodige tips & tricks geven en kunnen we samen kijken wat werkt.
Als dit gebeurt is krijg je een papier mee waarop vermeld staat wat we allemaal gebruikt hebben. Zo weet jij precies wat je kan shoppen.
Op 2 september geniet je van 25% korting op alle make-up artikelen van Rainpharma, en de gewoonlijke 10% korting op Jane Iredale & op 16 september geniet je van de gewoonlijke 10%.
 
Voor de demo kan je je niet online inschrijven omdat we met een tijdslot werken van een uur. Om je hiervoor in te schrijven kom je best langs in The Shop of geef me een seintje op +32 478 30 20 99 en dan bekijken we samen wanneer jij & ik kunnen werken aan jouw make-up routine!
 
Vragen? Shoot! +32 478 30 20 99 
Hopelijk tot dan! Stralende groetjes! X

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden