Vicky Winters Instituut - 30 / Aug / 2023

PMU Artist Yasmien

PMU Artist Yasmien

Joepie joepie joepie!<br />
Yasmien komt weer langs in Het Instituut op maandag 11 september, Yasmien is een PMUA - permanente make-up artieste.<br />

Joepie joepie joepie!
Yasmien komt weer langs in Het Instituut op maandag 11 september, Yasmien is een PMUA - permanente make-up artieste.
 
Om de zoveel tijd nodigen we haar uit in Het Instituut zodat jullie ook kunnen genieten van haar prachtige werk. Heb je hier intresse in? Lees even verder!
 
Wie is Yasmien?
 
Yasmien heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de schoonheidsbranche en richt zich sinds 2016 enkel opcosmetische en medische micropigmentatie. Dit betekent dat je hele kleine micropuntjes op de huid pigmenteert zodat je een effect krijgt van bijvoorbeeld vollere wenkbrauwen, vollere lippen, eyeliner, ...
 
Yasmien heeft ook dé prijs gewonnen voor beste eyeliner & zilver voor nano hairstrokes in de wenkbrauwen op het Belgisch kampioenschap. Door dit is ze geselecteerd voor het wereldkampioenschap in Turkijke. Een echte topper dus!
 
Ze is gespecialiseerd in cosmetische micropigmentatie van de wenkbrauwen, eyeliner, lippen en zelfs wimperlifting. Daarnaast is ze ook gespecialiseerd in medische micropigmentatie, wat voor haar tepelhofreconstructies (areola) inhoudt.
 
Wil je meer weten van haar werk of wil je graag meer informatie rond de prijzen. Klik hier!
 
De vrije momenten die nog over blijven op 11 september zijn:
- Tussen 10:30 & 11:30
- Tussen 16:00 & 18:00
 
Snel zijn is dus de boodschap!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden