Chocolate Essentiel Gentle Wellness Box Happy

Terug naar overzicht

34,95 Incl. btw

Mandarijnolie smaakt heerlijk en zorgt voor een aangenaam gevoel van vreugde en geluk. De geur van jasmijnolie staat al sinds het begin der tijden bekend als exotisch, sensueel, intens, warm en zoet.

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad

Productomschrijving

Healtful Facts

De cacao en honing die in onze chocolaatjes worden gebruikt, zijn een heerlijke en natuurlijke bron van ijzer, koper en chroom.

  • IJzer vermindert vermoeidheid en ondersteunt de normale werking van het immuun en cognitieve (geheugen en concentratie) systeem.
  • Koper ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem en zenuwstelsel, draagt ​​bij aan de gezondheid van haar en huid en beschermt tegen stress.
  • Chroom helpt bij het handhaven van een normale bloedsuikerspiegel.

100% Natuurlijk Voedingssupllement

De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid is 4 chocolaatjes. Deze hoeveelheid is een natuurlijke bron van ijzer (38% ), koper (136% ) en chroom (53% ) en heeft een energetische waarde van 716 kJ (171 kCal) van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid op basis van een dieet van 8400 kJ.

Ingrediënten:

non-EU cocoa 72% , acaciahoning .

  • Mandarijnchocolade: etherische olie van citrus reticulata
  • Jasmijnchocolade: Essentiële olie van Jasminum officinale
  • Pijnboomchocolade: essentiële olie van Pinus sylvestris

Allergenen:

kan sporen bevatten van melk, noten en gluten.

Voorzorgsmaatregelen:

buiten bereik van kinderen bewaren. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 6 jaar. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of lactatie. Niet als vervanging van een uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Koel (12-20 ° C), droog en donker bewaren.