Shop per categorie

 • Douchegel

  Douchegel

  Een stralend gezonde huid begint bij een plantaardige douchegel en het achterwege laten van chemische, synthetische producten die allesbehalve lief zijn voor je huid, en haar van haar natuurlijke barrière strippen.

  Toon meer
 • Bad & Massage Olie

  Bad & Massage Olie

  Laat zowel geest als lichaam heerlijk ontspannen in een warm bad met natuurlijke oliën die een intens aroma vrijgeven, of gun je spieren de verzorging die ze verdienen tijdens een weldoende massage.

  Toon meer
 • Badschuim

  Badschuim

  Badschuim doet ons bad er aantrekkelijk uitzien, maar doet helaas niet hetzelfde voor onze huid. Onze plantaardige gels echter voeden de huid intens, ook mét schuimlaagje. Skin Wash: de kers op de taart, het schuim op je bad!

  Toon meer
 • Lichaamsscrub

  Lichaamsscrub

  Of je even snel onder de douche springt of net ruimschoots de tijd neemt voor een uitgebreid moment van verwenning, onze plantaardige lichaamsscrubs zijn een ware luxe voor je huid.

  Toon meer
 • Lichaam Hydratatie

  Lichaam Hydratatie

  Ondanks dat onze plantaardige douchegels niet in het minst uitdrogen, kan je huid na een grondige reiniging altijd wel een voedende touch gebruiken. Onze rijke bodylotions, lichaamsoliën en After Oils bieden de verzorging waar je huid naar dorst.

  Toon meer
 • Handverzorging

  Handverzorging

  Goed nieuws: Al de Skin Washes in het Aromatherapy Essential gamma kun je eveneens als handzeep gebruiken. Zo oogt niet alleen de huid van je handen mooi en verzorgd, maar ook je interieur!

  Toon meer
 • Haarverzorging

  Haarverzorging

  Onze plantaardige formules zijn met hun ongewone geuren en texturen dan misschien wel even wennen voor jouw haar, maar zullen al gauw het enige zijn dat je nog op je lokken gebruiken wilt. Hallo glans en volume!

  Toon meer
 • Gezichtsreiniger

  Gezichtsreiniger

  RainPharma werd door Azië geïnspireerd om verzorgende gezichtsreinigers te ontwikkelen die niet alleen mild zijn voor de huid, maar ook in combinatie met elkaar gebruikt worden voor een optimaal effect.

  Toon meer
 • Gezichtsscrub

  Gezichtsscrub

  Het mild verwijderen van dode huidcelletjes is dé manier om je huid weer een stralende, gezonde gloed te geven. Met onze natuurlijke gezichtsscrubs maken verstopte poriën, de oorzaak van een doffe teint, geen schijn van kans!

  Toon meer
 • Gezichtsmasker

  Gezichtsmasker

  Niets beter dan een plantaardig gezichtsmaskertje om je huid weer volledig op te laden en tot rust te brengen. Ons gamma bevat bovendien gezichtsmaskers voor élk huidtype, zodat iedereen in de verwennerij kan delen.

  Toon meer
 • Gezichtstoner

  Gezichtstoner

  Dat de huid een zuiverend orgaan is klopt volledig, dat de poriën ervan zich kunnen sluiten is echter een fabeltje. Dit wilt echter niet zeggen dat het niet belangrijk is dat deze open blijven, en daartoe dienen onze natuurlijke gezichtstoners.

  Toon meer
 • Voetverzorging

  Voetverzorging

  Eigenlijk mogen we in onze handjes wrijven met onze voeten: ze dragen ons ons hele leven lang, en kunnen net daarom op wat liefde rekenen van onze voetverzorging. Voor zachte, gezonde voeten die je nog heel lang, heel ver zullen brengen!

  Toon meer
 • Gezichtscrème & Serum

  Gezichtscrème & Serum

  Doeltreffend je huid verzorgen is een kwestie van specifiek targetten waaraan deze precies behoefte heeft, en daarop inspelen wordt met onze natuurlijke crèmes en serums, stuk voor stuk met een eigen doel, wel héél gemakkelijk.

  Toon meer
 • Essentiële Oliën

  Essentiële Oliën

  Onze etherische oliën bestaan uit hooggeconcentreerde plantenextracten met niet alleen heerlijke geuren, maar ook elk hun eigen helende, stimulerende werking. Voeg ze toe aan je bad- of massageolie voor een zalig effect!

  Toon meer
 • Huisparfum & Geurverstuivers

  Huisparfum & Geurverstuivers

  Een lekker aroma zet- vaak zonder dat we er ons bewust van zijn - meteen de toon voor een goede, frisse of net knusse sfeer in huis. Met onze huisparfums, die je bovendien zelf kunt vormgeven, geurt je woning naar meer!

  Toon meer
 • Vegan Shakes

  Vegan Shakes

  De veganistische levensstijl is er om te blijven, maar krijgt helaas nog niet altijd het aanbod dat hij verdient. Wie plantaardig eet kan nu eindelijk ook van gezonde shakes genieten zonder daarom aan smaak te moeten inboeten!

  Toon meer
 • Stevia Shakes

  Stevia Shakes

  Deze shakes zijn een klein beetje gezoet met stevia, maar blijven nog steeds een ware traktatie voor echte liefhebbers van pure, ietwat bittere smaken. Fan van straffe koffie, zwarte chocolade of zoet-zoute pinda's? Dan is dit jouw categorie!

  Toon meer
 • Classic Shakes

  Classic Shakes

  Gaande van zoetig tot lichtjes zuur, maar allemaal even lekker én gezond: in ons assortiment aan klassieke shakes vindt iedereen zijn persoonlijke smaak terug. De perfecte ondersteuning voor huid-, afslank- en sportprogramma's.

  Toon meer
 • Neutrale Shake

  Neutrale Shake

  Wanneer speciale, uitgesproken smaken niet noodzakelijk je ding zijn maar je nog steeds wilt genieten van een gezond, smakelijk tussendoortje als aanvulling op een gezond eetpatroon, is dit de geknipte oplossing voor jou.

  Toon meer
 • Vitamines & Mineralen

  Vitamines & Mineralen

  Een gezonde fysiek en een prachtig lichaam begint bij een gezond voedingspatroon, waarbij extra vitamines nooit een overbodige luxe zijn. Onze orthomoleculaire variant op deze gezonde stofjes is ondertussen erg populair bij onze klanten.

  Toon meer
 • Vezels

  Vezels

  Een gezonde binnenkant vertaalt zich naar een stralende buitenkant, en daarom is het van cruciaal belang in de zoektocht naar perfecte huid je vezels niet uit het oog te verliezen: los ze op in een warm drankje of meng ze onder je maaltijd.

  Toon meer
 • Andere Voedingssupplementen

  Andere Voedingssupplementen

  Naast kwaliteitsvolle vitamines en mineralen bevat ons ruime assortiment ook andere voedingssupplementen, op basis van verschillende stoffen en planten, die een gezonde levensstijl perfect complimenteren.

  Toon meer