RainPharma Skin Kit Anti-Aging

Terug naar overzicht

89,00 Incl. btw

Rimpeltjes en fijne lijntjes maken geen schijn van kans dankzij onze natuurlijke anti-aging producten van plantaardige oorsprong, waaraan je op geleidelijke wijze geïntroduceerd wordt dankzij deze prachtige kennismakingsset.

Lees de volledige productomschrijving

View this product in our store?Show store locations

  • Niet op voorraad

Productomschrijving

Deze set is de ideale manier om geleidelijk de overstap te maken naar natuurlijke, plantaardige en veel gezondere huidverzorgingsproducten. De huid die je altijd hebt gewild is slechts zes stapjes (van A tot F) van je verwijderd!

Voor een optimaal effect raden we aan de Aziatische reinigingsmethode te volgen, die er zowel in de ochtend als avond standaard uit bestaat dubbel te reinigen: eerst met de Advanced Precleanser (gebaseerd op olie) en vervolgens met Dedicated Face Wash (gebaseerd op water). Daarbuiten verwen je je huid met de Brightening Face Scrub en Clever Face Remedy als masker, dat je gedurende een hele nacht laat intrekken. De Elementary Toning Mist gebruik je vervolgens om de balans van je huid te herstellen, waarna je je ritueel afsluit met de dag- en nachtcrème die bij jouw huidtype past: Faithful Face Guard. 

Inhoud
1 x Advanced Precleanser 20 ml (A)
1 x Brightening Face Scrub 20 ml (B)
1 x Clever Night Remedy 10 ml (C)
1 x Dedicated Face Wash 20 ml (D)
1 x Elementary Toning Mist 30 ml (E)
1 x Faithful Face Guard 10 ml (F)

  • Dermatologisch getest
  • Geschikt voor veganisten
  • Zonder agressieve conserveringsmiddelen
  • Dierproefvrij

100% van plantaardige afkomst. 

Twijfel je of een product wel werkelijk geschikt is voor jouw huidtype? Neem contact met ons op, en we helpen je met veel plezier verder!