RainPharma Skin kit Normal

Terug naar overzicht

63,00 Incl. btw

Deze beginnersset is de ideale manier om kennis te maken met plantaardige huidverzorging voor een normale huid. Once you go plant, you never go back!

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad Gratis verzending Gratis verzending wordt alleen toegepast voor bestellingen die naar EU-landen worden verzonden.
  • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Productomschrijving

Deze set is de ideale manier om geleidelijk de overstap te maken naar natuurlijke, plantaardige en veel gezondere huidverzorgingsproducten. De huid die je altijd hebt gewild is slechts zes stapjes (van A tot F) van je verwijderd!

Voor een optimaal effect raden we aan de Aziatische reinigingsmethode te volgen, die er zowel in de ochtend als avond standaard uit bestaat dubbel te reinigen: eerst met de Advanced Precleanser (gebaseerd op olie) en vervolgens met Dedicated Face Wash (gebaseerd op water). Daarbuiten verwen je je huid twee tot driemaal per week met onze Brightening Face Scrub, gevolgd door het rijk voedende Comforting Clay Mask wanneer jij er zin in hebt. De Elementary Toning Mist gebruik je vervolgens om de balans van je huid te herstellen, waarna je je ritueel afsluit met de dag- en nachtcrème die bij jouw huidtype past: de Fabulous Day & Night Moist. 

Inhoud
1 x Advanced Precleanser 20 ml (A)
1 x Brightening Face Scrub 20 ml (B)
1 x Comforting Clay Mask  10 ml (C)
1 x Dedicated Face Wash 20 ml (D)
1 x Elementary Toning Mist 30 ml (E)
1 x Fabulous Day & Night Moist 10 ml (F)

  • Dermatologisch getest
  • Geschikt voor veganisten
  • Zonder agressieve conserveringsmiddelen
  • Dierproefvrij

100% van plantaardige afkomst. 

Twijfel je of een product wel werkelijk geschikt is voor jouw huidtype? Neem contact met ons op, en we helpen je met veel plezier verder!

Beschikbaar in de winkel

Sluiten