RainPharma Skin kit Oily

Terug naar overzicht

59,00 Incl. btw

Dit setje met plantaardige producten voor een vette huid is de perfecte manier om jezelf te introduceren in de wereld van natuurlijke cosmetica en huidverzorging. Of een vriend(in) natuurlijk: de ideale cadeautip!

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad Gratis verzending Gratis verzending wordt alleen toegepast voor bestellingen die naar EU-landen worden verzonden.
  • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Productomschrijving

Deze set is de ideale manier om geleidelijk de overstap te maken naar natuurlijke, plantaardige en veel gezondere huidverzorgingsproducten. De huid die je altijd hebt gewild is slechts zes stapjes (van A tot F) van je verwijderd!

Voor een optimaal effect raden we aan de Aziatische reinigingsmethode te volgen, die er zowel in de ochtend als avond standaard uit bestaat dubbel te reinigen: eerst met de Advanced Precleanser (gebaseerd op olie) en vervolgens met Dedicated Face Wash (gebaseerd op water). Daarbuiten verwen je je huid in een kuur van 7 tot 14 opeenvolgende dagen met ons Charcoal Detox MaskDe Elementary Toning Mist gebruik je vervolgens om de balans van je huid te herstellen, waarna je je ritueel afsluit met de dag- en nachtcrème die bij jouw huidtype past: de Fantastic Purifying Matte Lotion.

Inhoud
1 x Advanced Precleanser 20 ml (A)
1 x Brightening Face Scrub 20 ml (B)
1 x Charcoal Detox Mask 10 ml (C)
1 x Dedicated Face Wash 20 ml (D)
1 x Elementary Toning Mist 30 ml (E)
1 x Fantastic Purifying Matte Lotion 10 ml (F)

  • Dermatologisch getest
  • Geschikt voor veganisten
  • Zonder agressieve conserveringsmiddelen
  • Dierproefvrij

100% van plantaardige afkomst. 

Twijfel je of een product wel werkelijk geschikt is voor jouw huidtype? Neem contact met ons op, en we helpen je met veel plezier verder!

Beschikbaar in de winkel

Sluiten