RainPharma Skin Wash Patchouli

Terug naar overzicht

17,95 Incl. btw

Er is weinig ontspannender dan een verkwikkende douche om de dag goed te beginnen of in alle rust af te sluiten. Met onze natuurlijke douchegel van plantaardige afkomst verwen je niet alleen je geest, maar ook je huid.

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad
  • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Productomschrijving

De formule van deze douchegel is 100% plantaardig en vrij van zeep of detergenten, waardoor ze niet alleen veel minder schuimt tijdens het wassen, maar je huid ook reinigt zonder deze ooit droog of trekkerig achter te laten.

Integendeel, deze milde concentratie combineert een zuiverende werking met de verzorging en voeding waar je huid zo naar snakt. Bovendien kun je deze heerlijk geurende wasgel ook gebruiken als handzeepje!

In de hippietijden van weleer was Patchouli een echte hit, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom! Deze olie, die afkomstig is van een Aziatische plant, is houtig, erg krachtig en geurt zacht naar natte aarde. Met de Skin Wash Patchouli haal je die levendige bloementuin waardoor je zo graag struint in de zomer nu ook de douche in: hogere sferen gegarandeerd. 

  • Dermatologisch getest
  • Geschikt voor veganisten
  • Geen agressieve conserveringsmiddelen
  • Dierproefvrij

100% van plantaardige afkomst en écht natuurlijk.

Twijfel je of dit wel het product is voor jou? Neem nu contact met ons op, en we staan je graag bij met ons professioneel advies. 

Beschikbaar in de winkel

Sluiten