Homepage

Ik ben Vicky Winters (1977), getrouwd en mama van 3 kinderen. Schoonheid en gezondheid in al zijn vormen, make-up, met mensen en hun verhalen bezig zijn… het zijn slechts enkele van mijn passies. Een eigen instituut waar de gezondheid van het lichaam en de huid centraal staat, was dan ook al jarenlang de ultieme droom.

Met Instituut Vicky Winters wil ik op een natuurlijke manier het beste in mensen naar boven halen. Zo zal ik mijn klanten steeds een luisterend oor bieden, eerlijk adviseren en inspireren. Mezelf blijven verdiepen in mijn vakgebied draag ik hoog in het vaandel, zo blijf ik op de hoogte van de laatste nieuwe technieken en ontwikkelingen in de sector.

De regelmatige, gespecialiseerde opleidingen van RainPharma, de specifieke opleidingen LPG endermologie® en de tweejarige opleiding als Epigenetisch huidtherapeute rondde ik met succes af. Mijn vlotte babbel en kennis kan ik kwijt via de diepgaande en supergezellige workshops. Samen halen we de beste versie uit uzelf. Tot snel!