Verzenden & retourneren

Verzendmethoden

U kunt uw bestelling gratis afhalen in onze winkel (THE SHOP: Kloosterstraat 18/1, 3910 Pelt) of naar een afhaalpunt of pakjesautomaat van bpost laten verzenden tegen een tarief van € 4,95 in België (gratis bij een bestelling vanaf € 49,00) en € 8,50 in Nederland.

Wij doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.

Je bestelling wordt standaard in één keer verzonden. Het artikel met de langste levertijd bepaalt wanneer je bestelling verzonden wordt. Wil je de beschikbare artikelen reeds eerder bezorgd krijgen? Neem contact met ons op via e-mail naar [email protected]Verzending via bpost? Op www.bpost.be kan je de status van je pakket nagaan met je trackingcode en vind je meer informatie over de afhaalpunten en pakjesautomaten (locaties, openingsuren, etc.).

Retourneren

Bestellingen kunnen binnen een termijn van 14 kalenderdagen na de ontvangst ervan worden teruggestuurd.

Indien je bestelling om eender welke reden niet voldoet aan je verwachtingen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via e-mail naar [email protected]. Ook indien je een verkeerd product hebt ontvangen, je bestelling niet volledig is of je een verkeerd product hebt ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via e-mail naar [email protected]. Zorg dat je altijd je bestelnummer vermeldt, zodat we onze fout zo snel mogelijk kunnen rechtzetten.

Indien je bestelling beschadigd aankomt, raden we je aan het pakket niet in ontvangst te nemen en dat ook expliciet aan de koerier te melden (je kunt de koerier eventueel vragen om het zo te noteren). Doe dat ook als je pakket in een afhaalpunt werd afgeleverd. Neem in dat geval ook zo snel mogelijk contact met ons op via e-mail naar [email protected]. Gelieve in dat geval enkele foto's te bezorgen van het beschadigde pakket.

Als je pakket helemaal niet wordt geleverd en je ook geen informatie hebt ontvangen van onze leverancier, dan dien je zeker ook contact met ons op te nemen via e-mail naar [email protected].