RainPharma Charming broccoli seed mask

Terug naar overzicht

49,95 Incl. btw

Broccoli is een superfood dat niet alleen van binnenuit het lichaam sterkt, maar ook uitwendig gebruikt kan worden voor het voeden van ons uiterlijk.

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad
  • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Productomschrijving

Charming Broccoli Seed Mask is een masker gemaakt van broccolizaad dat de huid op uitzonderlijke, innovatieve wijze tot rust brengt en zuivert, met als meest waardevolle speler het actieve ingrediënt sulforafaan. Bovendien is het ook erg geschikt om aan te brengen op het haar, dat niet alleen zachter zal aanvoelen maar ook glanzender en gezonder zal ogen. Ook na blootstelling aan de zon heeft deze olie trouwens helende kwaliteiten. 

Gebruik: één- tot tweemaal per week aanbrengen op een gereinigd, droog gelaat of op droge haren en minimum 20 minuten laten intrekken. Vervolgens grondig reinigen met water. Shampoo of conditioner is naderhand niet langer nodig, want het masker reinigt en voedt huid en haar.

Ingrediënten
broccoli seed oil, caprylic/capric triglyceride, glycerin, aqua (and) sucrose laurate (and) alcohol*, sucrose palmitate, d-alpha-tocopherol. * comes from sugar cane

Twijfel je of een product geschikt is voor jou? Voor zekerheid raden we je aan ons te contacteren, wij helpen je met alle plezier verder met ons professioneel advies!

Beschikbaar in de winkel

Sluiten