RainPharma Dynamic Q10

Terug naar overzicht

34,95 Incl. btw

Onze buitengewone supplementen werden met name gecreëerd met het oog op de ondersteuning van onze afslank-, sport- en huidprogramma’s.

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad
  • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Productomschrijving

Dit voedingssupplement is erg populair en is op basis van de nieuwste generatie Q10: Ubiquinol, de geactiveerde vorm van de klassieke Ubiquinon, een actieve vorm van Q10 die - zo werd aangetoond in recente studies - veel beter wordt opgenomen door het lichaam. 

In het menselijk lichaam bevinden er zich in onder andere de hersenen, ogen en spermacellen hoge concentraties van Q10, een vitamineachtige stof, waarvan de hoeveelheid in het lichaam bijvoorbeeld kan dalen door roken, veroudering en blootstelling aan UV licht. Dynamic Q10 houdt uw Q10-niveau op peil en is omwille van fermentatie een volledig natuurlijk product. 

Aanbevolen dosering
1 tot 3 capsules per dag, bij voorkeur ‘s ochtends bij het ontbijt

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik een deskundige. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van medicatie of bij gezondheidproblemen.

Ingrediënten
(per capsule) Gefractioneerde canolaolie, emulgatoren (diglyceryl monooleate, sojalecithine), gelatine, stabilisator (glycerine), ubiquinol (coenzym Q10) 50 mg, verdikkingsmiddel (bijenwas), kleurstof (ammoniakkaramel).

Beschikbaar in de winkel

Sluiten