RainPharma Golden Shake

Terug naar overzicht

45,95

Een gezonde snack die eiwit- en vezelrijk is om je vingers bij af te likken, met een neutrale smaak die je naar eigen voorkeur kan pimpen. Liquid gold, zoals ze zeggen!

Lees de volledige productomschrijving

  • Artikelcode: 3283-652

Directe checkout

  • Op voorraad

Productomschrijving

Dit tussendoortje is vervaardigd uit de meest zuivere ingrediënten en de beste wei-eiwitten, wat haar niet alleen bijzonder vezelrijk maakt, maar ook vegetarisch en vrij van gluten, lactose, caseïne, bewaarmiddelen en andere stoffen.

Zitten er dan toch zoetstoffen in, dan gaat het om suikers van natuurlijke afkomst. Met hun uitmuntende kwaliteit worden de RainPharma Shakes speciaal gecreëerd om de perfecte ondersteuning te bieden bij afslank-, huid- en sportprogramma's. 

Onze shakes worden gebruikt...

- Tijdens het afslanken en diëten

- Voor een stralende, gezonde huid

- Voor het behouden van je streefgewicht of een minimum aan gewichtsverlies

- Voor personen met een bijzonder profiel, zoals bijv. sporters of mensen tekorten

Tussendoortje met van nature aanwezige suikers, zonder smaakstoffen, kleurstoffen of zoetstoffen, rijk aan eiwitten, waarvan de energetische waarde 103 kcal bedraagt per portie van 26 gram.

INHOUD per verpakking
17 maatlepels van 26 g.
1 portie = 1 maatlepel = 26 g.
1 portie verschaft 20 g eiwitten.
Deze verpakking bevat 17 porties.

Aanbevolen dosering
Los 1 maatlepel op in 250 ml water of plantaardige melk (suikervrij). Niet opwarmen, noch invriezen. Dit tussendoortje is geen maaltijdvervanger.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik een deskundige.

Ingrediënten
Wei eiwit concentraat WPC (melk, soja).