RainPharma Handsome Rinse-Free Cleanser

Terug naar overzicht

39,95 Incl. btw

Bij RainPharma komen we graag tegemoet aan de hedendaagse nood om je handen eender waar en eender wanneer grondig te kunnen reinigen. Maar dan wel op een manier die de huid zo min mogelijk uitdroogt!

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad
  • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Productomschrijving

Ondanks dat we bij RainPharma exclusief alcohol van natuurlijke oorsprong gebruiken, is ook deze niet bijster zacht voor je huid. Daarom hebben we diverse kwaliteitsvolle, kostbare en kalmerende plantenextracten eraan toegevoegd, inclusief het weldadige rozenwater. Zodat je handen altijd proper en vrij van bacteriën blijven, maar ook lekker zacht!

Het lichtgroene tintje van onze handsome alcoholgel is bovendien te wijten aan het element chlorofyl: een biologisch en natuurlijk pigment. Maar ook frisse essential oils maken deel uit van deze rinse-free cleanser, zoals tijm, citroen, lavendel, etc. Voor ook een zalig aroma!

Toch raden we aan om na gebruik steeds even je RainPharma handcrème te gebruikten, om je huid de best mogelijke verzorging te geven die hij krijgen kan. 

Ben je niet helemaal zeker of dit product wel helemaal jouw ding is? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: wij helpen je graag verder met professioneel en oprecht advies!

 

Beschikbaar in de winkel

Sluiten