Workshop Let's Balance workshop

Terug naar overzicht

15,00 Incl. btw

Op woensdag 20 september om 19:30 organiseren wij in The Shop een workshop rond
Let's balance.

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad
  • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Productomschrijving

Op woensdag 20 september om 19:30 organiseren wij in The Shop een workshop rond
Let's balance.
 
We weten allemaal wat gezond eten met ons doet. Zelf voel ik het ook: als ik de juiste keuzes maak op mijn bord, goed slaap en voldoende beweeg dan zit ik lekker in mijn vel, bruis ik van energie en straalt mijn huid.
 
Wat houdt Let's balance van Rainpharma nu in? Bij Rainpharma werken we rond een gezonde levenstijl. Hierbij komen voor Rainpharma de eiwitshakes & de supplementen zeker bij kijken. We werken altijd van binnen naar buiten, je bent wat je eet dus komt het erop aan je lichaam de juiste bouwstenen te geven. Dat begint uiteraard met gezonde voeding.
 
De filosofie van Inside Out van Rainpharma. De producten van Rainpharma zijn natuurlijk, ze zijn geschikt voor iedereen en ze houden je mooi & gezond, vanbinnen en vanbuiten. Voor Rainpharma is stap één devoedingsupplementen, deze vormen de basis en ze zijn de wortel van een gezond & mooi lichaam. Daarna volgen de eiwitshakes, zij zorgen voor kracht & verstevigen de basis, het als het ware de stengel van de bloem. Dan volgt de huidsverzorgingslijn & de aromatherapuelijn. Tijdens de Let's Balance workshops focussen we vooral op de eerste twee, de supplementen & eiwitshakes.
 
Heb je bijvoorbeeld soms weinig energie, wil je je graag wat fitter voelen, heb je een onzuivere huid of wil je gewoonweg een lekker & gezond tussendoortje? Dan zijn de eiwitshakes van Rainpharma echt iets voor jou! Het leuke is dat we tijdens de workshop ins onze nipbar duiken en zo kennismaken met de smaken van de Rainpharma eiwitshakes.
 
De kwalitatieve supplementen vormen een goede basis voor een mooie & gezonde huid omdat ze ervoor zorgen dat je alle bouwstenen binnekrijgt.
 
Klinkt dit iets voor jou? Kijk even mee naar de workshop...
 
Tijdens deze workshop gaan jij & ik samen met een groep anderen aan de slag!
We gaan samen shakes proeven, ik geef je een duidelijke uitleg over de voedingssupplementen en de eigenschappen van de supplementen & eiwitten.
 
Kortom waarom wachten tot je iets te kort heb & al je vragen rond eiwitten & supplementen beantwoorden!
 
Wil je er graag bij zijn? Schrijf je in via de webshop of kan langs The Shop!

Beschikbaar in de winkel

Sluiten