Gezichtsreiniging

Seen 14 of the 14 products

Onder de gezichtsreiniging vind je al onze gezichtreinigers, scrubs, toners, maskers & natuurlijk ons ABCDEF-gamma!

Een goede reiniging is de belangrijkste stap naar een gezonde stralende huid. Je huid is het enige orgaan dat je moet wassen, maar dat doe je best zacht. RainPharma kiest voor de Aziatische dubbele reinigingsmethode.

Loszittende dode huidcellen blokkeren je poriën en zorgen voor een doffe en onzuivere teint of puistjes. Door regelmatig een van onze gezichtsscrubs (producten met B) te gebruiken, verwijder je die dode huidcellen en creëer je opnieuw een stralende, gezonde gloed. Heb je een onzuivere of vette huid, dan scrub je best iets vaker dan mensen met een droge of oudere huid.

Met een verzorgend gezichtsmasker geef je je gelaat een deugddoend extraatje. We ontwikkelden gezichtsmaskers voor verschillende huidtypes dus er zit er beslist eentje bij dat jouw huid geeft wat ze nodig heeft en je weer doet stralen. Verwen jezelf 1 tot 2 keer per week met een gezichtsmasker of las gedurende een periode een intense dagelijkse kuur in.

Dat gezichtstoners je poriën moeten sluiten is een hardnekkig fabeltje. Laat je niets wijsmaken. Poriën zijn geen spieren dus ze kunnen niet sluiten. Bovendien is het belangrijk dat je poriën open blijven, want je huid is ook een zuiveringsorgaan. Onze toners balanceren je huid, nadat ze in contact geweest is met leidingwater of als zuivere verfrissing doorheen de dag.