RainPharma Travel Set + Feeling & Feeling kust

Terug naar overzicht

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad
  • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Productomschrijving

Goed nieuws, want RainPharma brengt een gloednieuwe reisset uit! Samen met Feeling lanceren ze de Come With Me Travel Set, met daarin 6 must-haves voor jouw huid, haar en gelaat in een handig transparant reistasje. Zo kan jij jouw favoriete producten makkelijk met je meenemen en altijd en overal gebruiken.

Je scoort de set (t.w.v. €66,70) vanaf nu exclusief bij Feeling & Feeling Kustspecial voor slechts €19,95 extra. In totaal betaal jij €29,55 voor het pakket magazines + de travel set. Een topdeal.

Gratis Advanced Precleanser Naast 6 topproducten in travel size, vind je in jouw reisset ook een kaartje voor een gratis Advanced Precleanser (20ml), die je vanaf 18/06 kan afhalen bij ons in de winkel​​​​​​​. Advanced Precleanser is een reiniger op oliebasis, die make-up, talg en restjes zonnecrème verwijdert. Je gebruikt hem best steeds in combinatie met Dedicated Face Wash (in de set), voor een grondige, dubbele reiniging.

Tonnen inspiratie Bij jouw Travel Set vind je ook het laatste nieuwe nummer van Feeling + de Kustspecial, ideaal voor de zomer! De inspirerende magazines staan boordevol nieuwtjes en inspiratie, waaronder de leukste reisbestemmingen, logeeradresjes en food hotspots, zowel in eigen land als daarbuiten.

Beschikbaar in de winkel

Sluiten