RainPharma Dry Energy

Terug naar overzicht

30,95 18,60 Incl. btw

Onze buitengewone supplementen werden met name gecreëerd als ondersteuning bij onze afslank-, sport- en huidprogramma’s.

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad
  • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Productomschrijving

Dry Energy is een voedingssupplement op basis van een bijzondere vorm van Carnitine, die betrokken is bij de omzetting van vetten in energie door het metabolisme - in combinatie met een gezonde levensstijl en eetpatroon natuurlijk. Wist je bijvoorbeeld dat 'droog staan' in sporttermen gebruikt wordt om aan te geven dat men een ideaal vetpercentage heeft, en dat de naam Dry Energy daarvandaan komt? 

Aanbevolen dosering
2 tot 8 capsules per dag, bij voorkeur verspreid in de voormiddag

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik een deskundige. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van medicatie of bij gezondheidsproblemen. Nierpatiënten mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag innemen gelet op onder andere het risico op hyperoxalemie.

Ingrediënten
(per capsule) Acetyl-L-Carnitine HCL 500 mg, Plantaardige capsule (Hypromellose), Vitamine C (als magnesium ascorbaat) 90 mg (112,50% RI), Antiklontermiddel (Siliciumdioxide), Smeermiddel (Magnesiumstearaat), Kleurstoffen (Titaandioxide, Rood ijzeroxide). (RI: Referentie-innames)

Recent bekeken

Beschikbaar in de winkel

Sluiten