RainPharma Essential Oil Ylang Ylang

Terug naar overzicht

69,95

Etherische oliën worden als geconcentreerde vloeistof gewonnen uit de elementen van echte planten, bloemen en kruiden en zijn als zodanig een bijzonder waardevol goed.

Lees de volledige productomschrijving

  • Artikelcode: 3597-564

Directe checkout

  • Op voorraad Gratis verzending Gratis verzending wordt alleen toegepast voor bestellingen die naar EU-landen worden verzonden.

Productomschrijving

De sterke aroma's die vrijkomen bij het gebruik van etherische of essentiële oliën werken steevast enorm therapeutisch en helpen ons helen, brengen ons tot rust of wekken juist energie op.

Een flesje bevat zo'n 600 druppeltjes van extra zuivere, premium kwaliteit. Hiermee kan je je eigen huisparfum creëren, ze in een deurbrander verdampen of ze gebruiken met RainPharma's Aroma Diffuser. Onze persoonlijke favoriet en aanrader? Enkele druppeltjes aan je bad toevoegen: ontspanning en verwennerij gegarandeerd!

De Skin Wash Ylang Ylang, wat 'de bloem der bloemen' wilt zeggen, is een ware ode aan de vrouwelijkheid. Deze olie, die afkomstig is van de prachtige felgele bloemen aan de Canangaboom, verspreidt een zoet, verleidelijk en zinnenprikkelend aroma dat je zowel mentaal als fysiek in hogere sferen doet belanden. Zei er iemand afrodisiacum? 

  • Dermatologisch getest
  • Geschikt voor vegans
  • Volledig zonder agressieve conserveringsmiddelen
  • Dierproefvrij
Ingrediënten

cananga odorata flower oil.

100% etherische olie.

Onzekerheid over of een product wel ideaal is voor jouw huid? Neem contact met ons op voor ons professioneel advies en we helpen je met graagte verder!