RainPharma Fresh & Fruity 255 gr

Terug naar overzicht

39,95 Incl. btw

Deze Fresh & Fruity shake komt uit de Fresh Collection van RainPharma en smaakt naar perzik.
Een verfrissend en dorstlessend alternatief voor frisdrank.

Lees de volledige productomschrijving

Directe checkout

View this product in our store?Show store locations

  • Op voorraad
  • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Productomschrijving

De twee shakes uit de Fresh Collection zijn eiwit-shakes die toch enigszins verschillen van onze Classic Shakes. Inderdaad, de Classic Shakes bevatten meer eiwitten (20g i.p.v. 10g) en ook nog eens vezels (inuline). Dit zorgt ervoor dat je na het drinken van een Classic Shake een tragere maaglediging hebt en bijgevolg dus een langer verzadigd gevoel dan bij het drinken van een Fresh Shake. Mooi meegenomen in het kader van afslanken of gewoon als gezond tussendoortje. Maar zijn we soms niet op zoek naar een iets lichter alternatief? Bijvoorbeeld bij warm weer in de zomer, na het sporten of gewoon tijdens de maaltijd? 

Hoeveel eiwitten? 
Je bereidt je shake door 1 schepje van het poeder op te lossen in 300 ml water. 1 RainPharma Fresh Shake levert je zo +/- 10g eiwitten op. Om hier een duidelijker beeld van te geven: 

1 RainPharma Classic Shake bevat +/-20g eiwitten. 
1 eitje bevat +/- 7g eiwitten. 
1 grote banaan bevat +/- 2g eiwitten. 
Een entrecôte van 250g  bevat +/- 46 g eiwitten. 

Een gemiddeld actief  persoon zou volgens de algemene gezondheidsrichtlijnen dagelijks 60g tot 90g eiwitten per dag moeten innemen. De RainPharma Fresh Shakes kunnen op deze manier een ideale aanvulling zijn op jouw bestaand eetpatroon. 

Beschikbaar in de winkel

Sluiten